3. GPA Czech MID & Senior Tour zná své vítěze - Ypsilon 17.- 18.6.2019

Na libereckém Ypsilonu skončil třetí turnaj série GPA Czech MID & Senior Tour. Poháry za první místo si mezi MID-amatéry odvezli Silvie Dittertová a Attila Pál, mezi seniory se z vítězství radovali Anna Dzurenda a Pavel Švehla.

První dva dny tohoto týdne patřily českým MID-amatérům a seniorům. Na hřišti Golf Resort Ypsilon se do dvoudenních bojů pustilo přes 70 hráčů a hráček nad 30 let věku. Ani vysoké teploty ale nezastavily některé hráče, kteří předvedli skvělé výkony.

Mezi MID-amatérkami potvrdila hattrick favoritka celé tour Silvie Dittertová po kolech 79 a 74. Na druhou příčku se díky povedenému druhému kolu vyhoupla Linda Sázavská (87+76), třetí místo brala Martina Kodejšová (85+79).

MID-amatérům vládl Attila Pál, který v pondělí zapisoval kolo v paru a tím i nejlepší výsledek celého turnaje. Dnes přidal výsledek 75 a s celkovým skóre +3 za oba hrací dny byl jednoznačně nejlepším hráčem třetího turnaje této série. Druhý Jakub Hašek (77+73) zapisoval nejlepší kolo dne a na třetím místě se umístil Lukáš Zavadil (76+75).

V soutěži seniorek vládla favoritka Anna Dzurenda (79+77), která o pět ran zvítězila před Evou Hlaváčkovou (81+80) a o 18 před dvojicí Michaela Záhumenská Barbora Stárková. O hráčce na třetím místě rozhodlo lepší druhé kolo, a tak se z "bedny" radovala Záhumenská (91+83).

Mezi seniory se z vítězství radoval Pavel Švehla po kolech 77 a 86. O pouhé dvě rány za ním se na druhém místě umístil Michal Raba (78+87) a třetí místo po dvou vyrovnaných kolech bral Milan Fikar (84+85).

Vítěznou dvojicí se opět stala Silvie Dittertová a Jakub Hašek, kteří tak potvrdili své kvality z předešlých turnajů.

Partner turnaje společnost Innex věnovala do turnaje nejen ceny pro vítěze, ale také cenu Hole in One, který bohužel nepadl. Cena voucher na křeslo v hodnotě 30 000 Kč se losovala ze skore karet. Voucher si nakonec odnesl spokojený Petr Chajda.

Výsledky z turnaje MID.

Výsledky z turnaje seniorů.

Klára Kuchařová, Úterý 18. června 2019

Těšíme se na dalším klání v pražském golfovém resortu Black Bridge 10.-11.7.2019!