GPA CZECH MID&SENIOR TOUR MÁ ZA SEBOU PÁTÉ POKRAČOVÁNÍ

Pátý díl GPA Mid&Senior Tour se uskutečnil během víkendu v Čeladné a při neúčasti některých hráčů a hráček z předních příček průběžných žebříčků série využili k zisku medailových pozic i další účastníci. Sobotní kolo se hrálo na New Course, v neděli na Old Course.

Do Čeladné někteří favorité jednotlivých kategoriích uprostřed léta cestu nevážili, ale o to větší byl boj o přední pozice, v řadě případů se sobotní výsledky během nedělního kola výrazně změnily. Ženskou kategorii nicméně ovládla díky dvěma vyrovnaným kolům (81, 81) jedna ze spolufavoritek Anna Dzurenda, která předstihla Barboru Stárkovou (80, 87), bronz brala vyrovnaná Iveta Uhrová(88, 88). Drzurenda tak upevnila svoje vedení v dlouhodobém žebříčku soutěže.

Mezi seniory vládne pořadí Pavel Vilimovský, ale ten na Čeladné chyběl. První body v sezóně vůbec vybojoval Chris Wouldsworth (75, 80), který sice zaostával po sobotě o ránu za Miloslavem Záleským (74), ovšem ten se po druhém slabším kole propadl na sedmé místo a pozdějšímu vítězi dnes stačil i horší výkon než v sobotu. Na stupně vítězů se tak probojovali Tomáš Růžička (83, 78) a René Čmiel (83, 79).

Konečné výsledky SEN

Mezi midy vládne sezóně zatím Jakub Hašek (77, 78), ale tentokrát se musel sklonit před Radkem Vlkem (75, 78), třetí místo bral Jan Martiník (77, 78).

Výrazně slaběji v porovnání s předchozími turnaji byla tentokrát obsazena kategorie mid ženy – na start se postavily čtyři dámy, ale turnaj dokončily pouze tři v pořadí Linda Sázavská (85, 86), Simona Koublová (87, 86) a Veronika Skácelová (91, 89).

Konečné výsledky MID

ZDROJ: www.cgf.cz