GPA Czech MID&Senior Tour: Na Černém Mostě vyhrávaly favoritky

Čtvrté dějství má za sebou série GPA Czech MID&Senior Tour. V ženských kategoriích v Black Bridge Golf Resortu ovládly pořadí tradiční vítězky a vedoucí z celkového pořadí Tour, mezi muži se ale příliš hráčů z TOP 10 neprosadilo.

Black Bridge Resort byl další zastávkou a další možností odvézt si turnajové vítězství opět využily v kategorii MID Silvie Dittertová (+5) a ve starší kategorii Anna Dzurenda (+8). A totožné s průběžným pořadím sérií bylo také umístění na druhých místech, kde skončila Martina Kodejšová (71 ran, nejlepší výkon turnaje) a seniorka Eva Hlaváčková. Bronz mezi ženami braly Simona Koublová (MID) a Blanka Dědečková (SEN).

V mužích se prosadili naopak hráči, kteří dosud nebyli příliš vysoko v sezónním žebříčku. O stupně vítězů v druhém kole přišel domácí Pavel Švehla, a tak se do čela Tour probojoval bronzový Milan Kotáb (+15). Vítězem na Černém Mostě se stal Tomáš Kotek (+8) před Zdeňkem Polavkou  (+13).

V kategorii MID se radoval s velkou převahou Tomáš Vymazal (+2) před Petrem Chajdou (+6), který byl jediným medailistou z TOP 10 sezónního žebříčku. Bronz si odvezl Marek Šulc (+10).

Vítěznou dvojici tentokrát vybojoval Tomáš Vymazal Lukáš Vaněk.

Petr Halaburda, Čtvrtek 11. července 2019

Vítězům gratulujeme a příště se uvidíme 3. - 4.8. v krásném golfovém resortu Čeladná.