PENATI – LEGEND 13. 6. 2019: druhé letošní vítězství pro Petra Bílka

Další program GPA GOLF TOUR  MASTERS nás zavedl na Slovensko, kde se odehrály dva tradiční turnaje v překrásném resortu na Penati.

Ve hře bylo za dva dny celkem milion bodů do každého z žebříčků RACE TO FONTANA.

První den jsme hráli hřiště Legend, které bylo  v perfektním stavu. Nakonec nám přálo i počasí, bouřky, které hrozily, se hřišti nakonec vyhnuly.

Turnaje se zúčastnilo celkem 80 hráčů (40 v rámci MASTERS a 40 v rámci PLAYERS).

Mezi účastníky turnaje samozřejmě nechyběl ani vedoucí muž žebříčku MASTERS Petr Bílek, který opět zabodoval a výsledkem 78 ran (-1 po odečtu) se stal absolutním vítězem turnaje MASTERS. Na druhém místě skončil Martin Dvořák (87 ran, even par po odečtu) a třetí se umístil Tomáš Vodseďálek (85 ran, +1 po odečtu). Petr Bílek si svým vítězstvím pojistil první pozicici v žebříčku Race To Fontana - MASTERS. Aktuální žebříček si můžete prohlédnout zde.

Absolutním vítězem turnaje PLAYERS se stal letošní nováček na tour Pavel Palas  (109 ran, -6 po odečtu) a vrátil se tak do vedení žebříčku Race To Fontana - PLAYERS. Aktuální žebříček PLAYERS Race To Fontana si můžete prohlédnout zde.

Pořadí ve stablefordových kategoriích bylo následující:

0-9,9

1. Tomáš Vodseďálek

2. Petr Bílek

3. Václav Hrubý

1. Amálie Tomanová

2. Radek Černý

3. Xuan Long Le

18,1-54

1. Pavel Palas

2. Maroš Pavelko

3. Martin Michal

Kompletní výsledky z turnaje si můžete prohlédnout na webu SKGA.

Všem vítězům gratulujeme a těšíme se zítra 14.6. na Penati Heritage.