POSLEDNÍ TURNAJ ZE SÉRIE GPA GOLF TOUR PARTNERSHIP NA KARLŠTEJNĚ UZAVŘEL SEZÓNU

Ve středu 10. 10. se na Golf Resortu Karlštejn odehrál poslední turnaj ze série GPA GOLF TOUR PARTNERSHIP 2018.

Na start se postavilo přes sedmdesát hráčů, a přestože byl start odložen kvůli husté mlze, turnaj provázela dobrá nálada.

Kategorii A vyhrál Martin Slavíček (39 stablefordových bodů), kategorii B Josef Čech (36 stablefordových bodů) a kategorii C Jitka Mulačová se skóre 39 stablefordových bodů.

V soutěži Nearest To The Pin na jamce č. 12 zahrála svůj míček pěkných 166 cm od jamky Jitka Mulačová. V soutěži The Longest Drive sponzorovanou společností Arete na 9. jamce odpálili nejdále Lenka Kameníčková a Jan Bonaventura. Na jamce č. 7 zahrál birdie jediný hráč, a to Petr Poláček, který vyhrál poukaz na masáž od společnosti Samui Spa.

Série GPA GOLF TOUR PARTNERSHIP 2018 byla tímto turnajem zakončena a budeme se na všechny hráče opět těšit příští sezónu, ve které GPA nabídne spoustu zajímavých turnajů.