Představení partnera GPA MASTERS 2019 - K2 MOTO

Život v jedné stopě je plný dobrodružství, adrenalinu, krásy objevování, zábavy. Je to svět samoty i setkávání, zkušeností i sdílení. Svět, který není nikdy pozdě začít prozkoumávat. Ať již v jedné stopě žijete nebo po něm jenom začínáte pokukovat, nasměrujte své kroky do K2 moto.

K2 moto je se 4 prodejnami největší dealer motocyklů v ČR zastupující 10 značek. Kromě samotných motorek, skútrů a čtyřkolek, vybavení, doplňků, oblečení, náhradních dílů si můžete vybírat i z řady mnohdy nadstandardních služeb služby. Testovací jízdy, servis, bazar, spoustu možností financování, garážování, pojištění a spoustu dalšího najdete v Nové Pace, v Praze na Harfě a na Vrbovce ale i na webu a eshopu www.k2moto.cz.

Motorkářskému businessu věnujeme skoro 25 let a každý den tvrdě pracujeme na tom, aby pro vás každá návštěva u nás byla nezapomenutelný zážitek. V K2 moto totiž věříme, že motorku si můžete užívat, i když na ni zrovna nesedíte.