Proběhl druhý turnaj Vodafone Business Golf Tour 2019 na Karlštejně

Jan Blesk se stal absolutním vítězem druhého turnaje ze série tří turnajů VODAFONE BUSINESS GOLF TOUR 2019, který se konal na Karlštejně 7.6. 2019. Tato mini série je součástí naší GPA GOLF TOUR PARTNERSHIP 2019.

Po tropických teplotách v posledních dnech přišlo lehké ochlazení a tím pádem ideální goflové počásí. Tentokrát jsme startovali cannonem v 10:00 hodin, a to po slavnostním zahájení moderátorem Petrem Svěceným, během kterého si zástupci jednotlivých flightů vylosovali své starovací jamky.

Vydařilo se nejen počasí, ale dařilo se i hráčům na hřišti, o čemž svědčí velmi dobré výsledky. Na turnaji se nám stala nevídáná zaležitost a to, že v jedné kategorii se na děleném 3 místě umístili 2 hráči - Ivo Hala junior a Michal Vaněk. Pan Vaněk byl velmi velkorysý a svou cenu předal Ivo Halovi, kterému je pouhých 9  let.

Nejdelší ženou turnaje a tedy vítězkou Longest Drive ženy na jamce číslo 9, se stala Kamila Brandejsová. Titul vítěz Longest drive muži si odnesl Petr Šimpach.

Nejpřesnějším hráčem a titulovaným vítězem Nearest to the Pin na jamce číslo 3 byl Petr Bednařík.

Na jamce číslo 12 probíhala charitativní soutěž na podporu České golfové asociace handicapovaných. Každý, kdo složil charitativní příspěvek a trefil green, byl zařazen do slosování o mobilní telefon věnovaný společností Vodafone Czech Republic. Díky této soutěži se nám podařilo vybrat krásných 14.000 Kč, všem děkujeme za přispění!

Výsledky kategorií

Kategorie 0 - 16

1. Jan Blesk

2. Antonín Moc

3. Petr Bednařík

Kategorie 16,1 - 22

1. Ivo Hala

2. Šárka Budinská

3. Petr Flek

Kategorie 22,1 - 54

1. Richard Novotný

2. Petr Brabec

3. Ivo Hala mladší

Podrobné výsledky turnaje najdete na ČGF.

Vítězům gratulujeme a všem hráčům děkujeme za účast.

Třetí a zároveň poslední turnaj Vodafone Business Golf Tour 2019 se uskuteční v pátek 16. 8. v golfovém resortu Greensgate - Dýšina.

Těšíme se na vás ale už ve středu 19. 6. na dalším turnaji GPA PARTNERSHIP, tentokrát v golfovém resortu Loreta Pyšely.

Tým GPA