První turnaj ze série VODAFONE BUSINESS GOLF TOUR 2019 / GPA PARTNERSHIP 2019: Čeladná

Tomáš Vrbický zahrál 75 brutto ran a stal se tak absolutním vítězem prvního turnaje ze série tří turnajů VODAFONE BUSINESS GOLF TOUR 2019, který se konal v Prosper Golf Resortu Čeladná 24.5.2019. Tato mini série je součástí naší tour GPA GOLF TOUR PARTNERSHIP 2019.

Po velkých srážkách v posledních dnech bylo pro všechny hráče překvapením sluníčko a příjemná teplota, které je čekali na startu. Tentokrát jsme startovali cannonem v 10:00 hodin, a to po slavnostním zahájení moderátorem Petrem Svěceným a Michalem Műllerem, ředitelem Vodafone Large Business & Marketing. Zástupci flightů vzali osud do svých rukou a losovali svou jamku startu.

Vydařilo se nejen počasí, ale dařilo se i hráčům na hřišti, o čemž svědčí velmi dobré výsledky.

Nejdelší ženou turnaje a tedy vítězkou Longest Drive ženy na jamce číslo 7, se stala Ivana Gongolová. Titul vítěz Longest drive muži si odnesl Radek Vasserbauer.

Nejpřesnějším hráčem a titulovaným vítězem Nearest to the Pin na jamce číslo 15 byl David Beneš.

Na jamce číslo 3 probíhala charitativní soutěž na podporu České golfové asociace handicapovaných. Každý, kdo složil charitativní příspěvek a trefil green, byl zařazen do slosování o mobilní telefon věnovaný společností Vodafone Czech Republic. Díky této soutěži se nám podařilo vybrat krásných 10 100 Kč, všem děkujeme za přispění!

Výsledky kategorií

Kategorie 0 - 11

1. Radek Vasserbauer 39 stb bodů

2. Tomáš Vodseďálek 38 stb bodů

3. Dogan Bugday 37 stb bodů

Kategorie 11,1 - 20

1. Petr Štěpánek 43 stb bodů

2. Petr Lakomý 39 stb bodů

3. David Beneš 38 stb bodů

Kategorie 20,1 - 36(54)

1. Petr Huňka 40 stb bodů

2. Tomáš Rychtar 39 stb bodů

3. Ivo Hala 35 stb bodů

Absolutní vítězem se stal Tomáš Vrbický, který zahrál 75 brutto ran a vítězství si tak opravdu zasloužil.

Podrobné výsledky turnaje najdete na ČGF.

Vítězům gratulujeme a všem hráčům děkujeme za účast.

Těšíme se na vás na dalším turnaji v pátek 7.6. na Karlštejně.

Tým GPA