V Berouně odstartovala letošní série GPA Czech Mid & Senior Tour 2019

V pondělí 29. a v úterý 30.4. jsme Golf Resortu Beroun přivítali hráče na prvním turnaji ze série GPA Czech Mid & Senior Tour 2019.

První den turnaje nás na hřišti přivítalo nepříznivé počasí, hráči tak museli odolávat vydatnému dešti a nízkým teplotám. V těchto podmínkách se však dařilo přinést i velmi dobré výsledky, Zdeněk Bouček zahrál 74 ran, Silvie Dittertová dokonce neuvěřitelných 73 ran. Také v kategorii Seniorů se dařilo, Anna Dzurenda donesla 77 ran a Pavel Vilimovský krásných 78 ran. Všem hráčům, kteří se postavili na start, bylo odměnou za jejich statečnost a odhodlanost počasí v druhém kole turnaje.

Druhý den zabojoval David Mrákota a díky 74 ranám vyhrál v kagorii Mid, Lukáš Mrázik skončil o jedinou ránu za ním a na třetím místě nekonec dohrál Zdeněk Bouček

V kategorii Midek udržela Silvie Dittertová náskok z prvního dne, druhý den ho dokonce ještě navýšila, a mohla se tak radovat z prvního místa. Díky vyrovnanému výkonu, 78 ran po oba dny, obsadila druhé místo Markéta Šubertová. Na třetím místě skončila Martina Kodejšová, které se dařilo hlavně druhý den.

V kategorii Seniorů obhájili své absolutní vítězství z loňského roku Anna Dzurenda a Pavel Vilimovský. V seniorkách se potom na druhém místě umístila Eva Hlaváčková a třetí příčku zdobila Michaela Záhumenská. Za Pavlem Vilimovským skončil o tři rány Milan Kotáb a třetí příčku obsadil Michael Závěrka.

Novinkou pro letošní rok byla kategorie dvojic. Do soutěže se přihlásilo celkem 35 týmů a nejlepším součtem brutto ran za obě kola (celkem 308 ran) vyhrála dvojice Silvie Dittertová a Jakub Hašek.

V doprovodné kategorii na netto rány si odnesli krásné ceny od našich partnerů Jan Šmída, druhý Jan Taraba a třetí Jan Hašek.

Cenu za losovaný Hole in one od generálního partnera Hästens si oblékla Anna Dzurenda.

Všem hráčům velmi děkujeme za účast a smekáme za jejich odvahu a lásku ke golfu, když přijeli hrát i v tak nepříznivém počasí.

Na dalším turnaji se na všechny budeme těšit na krásném hřišti v Telči.