WAGC A WAGI - KONEČNÉ VÝSLEDKY V ROCE 2018 A ZÁZNAM Z GALAVEČERA

V pátek se v Malajsii uskutečnilo čtvrté finálové kolo a večer následoval slavnostní ceremoniál s vyhlášením těch nejlepších hráčů z celého šampionátu.

Skvělé výsledky po třetím kole nezopakovali Vladimír Bělonohý, který zahrál 86 netto ran a celkově obsadil 15. pozici, ani Laura Bosničová, která se skóre 85 netto ran skončila na konečném 10. místě.

Naopak pod svůj par a nejlepší kolo v mistrovství zahrál Petr Bartoň výsledkem 71 netto ran, nakonec to ale stačilo až na 21. místo. O dvě umístění lépe, na 19. místě, skončil Josef Červený, který také zahrál své nejlepší kolo za 73 netto ran.

Antonín Jízdný finálové kolo odehrál za 76 ran po odečtu HCP a bude odjíždět s konečným 16. místem. Tým ČR se umístil na 15. místě.

V soutěži WAGI finálové kolo nejlépe zahrála Eva Kynčlová za 68 netto ran a posunula se o tři pozice na 15. místo. Také Petr Dědek zahrál pod svůj par, odešel hřiště za 70 netto ran a patří mu 20. pozice.

Adolf Červinka zahrál své nejlepší kolo na 72 netto ran, konec to stačilo na TOP TEN, přičemž obsadil 10. místo. Ze všech českých hráčů odehrál čtyřdenní turnaj nejlépe za 307 ran po odečtu HCP a je tak na pomyslném prvním místě v české žebříčku. Druhý by byl Vladimír Bělonohý se součtem 310 ran a třetím Eva Kynčlová se součtem 311 netto ran.

Ludmila Konopková si po čtyři dny udržela skvělé 4. místo, Pavel Konopka odjíždí s 16. místem a Zdeněk Novotný s 18. pozicí.

Celý záznam z Galavečera si můžete prohlédnout zdehttps://youtu.be/ALF6zPR3Lmc

Konečné výsledky mistrovství: