WAGC A WAGI - VÝSLEDKY PO 3. SOUTĚŽNÍM KOLE

Třetí, takzvaný moving day, posunul tým ČR na 13. místo a hráči mohou zítra bojovat o TOP 10, které je aktuálně na dosah o pouhé 3 rány.

Přičinil se o to hlavně Vladimír Bělonohý skvělým výsledkem 67 ran po odečtu HCP, který zahrál na hřišti The Els Club “The Ocean” a posunul se na krásné 6. místo. Toto hřiště sedlo také Lauře Bosničové, která ho odehrála za 71 netto ran a je aktuálně na 7. místě. Antonín Jízdný zahrál 77, Josef Červený 78 a Petr Bartoň 85 ran po odečtení HCP.

V soutěži WAGI si svou 4. pozici upevnila Ludmila Konopková výsledkem 72 netto ran a má oproti pátému v pořadí náskok 7 ran. Na třetí místo ale ztrácí propastných 21 ran.

Medailové pozice se dnes vzdálily Ádovi Červinkovi, který zahrál 83 ran po odečtu HCP a posunul se na 12. místo. Na prvního ztrácí 12 ran, na třetího 9 ran.

Zítra se hraje poslední 4. kolo a večer bude následovat slavnostní ceremoniál s vyhlášením výsledků, které zpravidla organizátoři tají do samotného ukončení večera.

Výsledky během mistrovství můžete sledovat na těchto odkazech:

WAGC INDIVIDUAL http://www.acsuss.com/upload/Acsuss/WAGC2018/wagc_ind.pdf

WAGC TEAM http://www.acsuss.com/upload/Acsuss/WAGC2018/wagc_team.pdf