ZAKONČENÍ XI. SEZÓNY GPA A ZÁZNAM Z GALAVEČERA 2018

V sobotu 13.10. se v hotelu Ambassador tradičně uskutečnil slavnostní Galavečer a zakončili jsme tak již XI. sezónu GPA.

Jako každý rok se hráči s doprovodem nesetkali v golfovém, ale ve společenském oblečení, a mimo doprovodný program jsme vyhlásili vítěze všech soutěží, kterých byla letos celá řada.

Za zmínku jistě stojí vítězná dvojice WCGC, která nás letěla reprezentovat do Portugalska nebo pět vítězů WAGC, kteří v nejbližších dnech poletí reprezentovat ČR do Malajsie, ti nejlepší ze série Partnership nebo ze série GPA Czech Mid & Senior Tour, kterou jsme letos společně s Českou golfovou federací pořádali.

Celá řada ocenění se týkala samozřejmě naší nejprestižnější tour Masters, kde jsme vyhlásili již XI. vítěze této tour, IV. vítěze Majoru a majitele červeného saka, premiérově vítězný tým z Fontany GPA TEAM TROPHY a také vítěze dlouhodobých soutěží PERRELET CUP, GOLF PLANET – REGNUM CUP, JuCad Cup, Caldera@HOME, De’Longhi a Next Reality Cup.

Děkujeme všem hráčům a partnerům za účast, jak na letošním Galavečeru, tak především za podporu v průběhu celého roku.

Pro ty, kteří se Galavečera nemohli zúčastnit, je k dispozici záznam z celého večera zde: https://www.facebook.com/gpagolftour/videos/178494616373709/

Fotky si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: http://www.gpa.cz/gpa-galavecer-13-10-2018-foto-neso-matic