Přehled všech soutěží | Zvolte celoroční soutěž

Soutěž probíhá v rámci golfové tour: GPA & Golf Vacation Tour 2013

Popis soutěže a ceny

Popis a systém soutěže
  • Soutěž určená pro amatérské hráče
  • Smíšená kategorie muži + ženy
  • Určena pro amatérské hráče s HCP od 1,0 – 54
  • Nejlepších deset hráčů v každé kategorii (0 – 9,9 / 10 – 19,9 / 20,0 – 29,9 / 30 – 54) získává za umístění v dané kategorii podle pořadí 100 až 10 bodů (první 100, druhý 90 až poslední 10 bodů). Všem zúčastněným hráčům, tedy i těm mimo prvních deset v každé kategorii se navíc sčítá počet bodů, podle počtu hráčů, které porazili v dané kategorii + dosažený netto výsledek.
  • Tedy výsledným součtem hráče dne je: 100 bodů (vítězství v kategorii nebo 0 pokud skončil horší než 10 v kategorii) + např. 37 bodů pokud v jeho kategorii hrálo 38 hráčů včetně samotného hráče + 38 bodů jako dosažená hodnota netto bodů na turnaji.
  • Celkem tedy ve vzorovém případu : 100 +37 + 38 = 175 bodů
  • Vítězem soutěže se stává hráč s největším součtem bodů z ČR kvalifikace.

Ceny pro vítěze
  • První dva hráči žebříčku získávají 5 denní pobyt v Dubaji pro 1 osobu s účastí na turnaji GPA WORLD WINTER TOUR 2013/14 + návštěva finále EUROPEAN PGA (14. – 17. 11. 2013).
  • V ceně pobytu je: zpáteční letenka se společností FLY EMIRATES, 4 noci v 5 hvězdičkovém hotelu se snídaní, vstupenka na finále EPGA.