Představení partnera GPA MASTERS 2019 - PEKAŘSTVÍ PAUL

Francouzské pekařství PAUL s více než 129 letou tradicí výroby nejen pečiva, ale i sladkých a slaných produktů typických pro regiony Francie. PAUL je rodinná firma, která byla postavená na pevných základech časem prověřených výrobních postupů, které si předalo již pět generací.

Výrobky PAUL jsou v Praze k dostání na 20 pobočkách, jsou vždy připravované tradičním způsobem a mají nejvyšší kvalitu. Jsou to právě tyto dvě nadčasové „ingredience“, které vysvětlují náš úspěch.

Vedle široké nabídky francouzských chlebů i pečiva, nabízí PAUL ve svých prodejnách také neobvyklé pekárenské výrobky, jako jsou například chleby s nejrůznějšími přísadami, netradiční sladkosti – půvabné makronky, křehké řezy millesfeuilles, výrobky z pravého máslového listového těsta apod. Aby zákazníci dostali co nejkřupavější voňavé pečivo, připravuje se přímo v provozovně, a to několikrát denně.

Plánujete občerstvení na důležitý meeting, poradu nebo pro své obchodní partnery?

Využijte našich služeb na e-shopu www.paul-cz.com kde si můžete vybrat ze široké nabídky sladkých i slaných specialit a my vám je dopravíme po Praze přímo k vám až do kanceláře!