MASTERS

O projektu

GPA GOLF TOUR 2019 MASTERS (12 turnajů + 2 denní finále + finále Match Play), náš prémiový produkt, který vstupuje již do své 12. sezóny, má hodnocení nejlepší sportovně komerční tour pro amatérské hráče v ČR. V rámci tour se hraje na nejlepších a nejprestižnějších hřištích v ČR, Slovensku a Rakousku. Finálový turnaj se hraje na krásném hřišti Fontana u Vídně.

MASTERS je tour, která se hraje na rány s vyrovnáním, je doporučena pro hráče s HCP do 18. Pro ostatní hráče doporučujeme hrát v rámci PLAYERS

Letos hrajeme o rekordních 26 postupových míst do dvoukolového finále, které proběhne  26.- 27.9. 2019 v Rakousku na hřišti Fontana. Již tradičně postoupí TOP 20 hráčů z žebříčku MASTERS a letos premiérově také TOP 6 z žebříčku PLAYERS.

Hráči MASTERS bojují o umístění v dlouhodobém žebříčku Race to Fontana o prvních 20 příček. Hrací systém je stejný jako v loňském roce, tzn. na rány s vyrovnáním (max. 15 ran). Prvních 30 hráčů si na každém turnaji rozdělí celkem 500.000 bodů.

Hráči PLAYERS mají vlastní žebříček Race to Fontana a bojují o prvních 6 příček, které jim zajistí postup do finále na Fontaně. Pořadí hráčů v žebříčku Race to Fontana - PLAYERS bude určováno na základě počtu netto ran s vyrovnáním (bez omezení). Prvních 30 hráčů si na každém turnaji rozdělí 500.000 bodů.

Na každém turnaji vyhlásíme také tři nejlepší golfisty podle stablefordových bodů ve třech hcp kategoriích (0-9,9 | 10-18 | 18,1-54). Tyto kategorie jsou společné pro všechny hráče na turnaji.

V rámci Tour jsou pro hráče MASTERS i PLAYERS připraveny také dlouhodobé soutěže o hodnotné ceny od našich partnerů. Součástí tour je mimo jiné světová kvalifikace amatérského projektu WCGC. Hráči se tak mohou za své výkony kvalifikovat na světové finále v Cascais v Portugalsku.

Velkou novinkou letošní GPA MASTERS je také Match Play - jamkovka, v rámci které se všem hráčům MASTERS na turnajích započítávají vzájemné virtuální souboje na jednotlivých jamkách. Po turnaji dne 25. 7. 2019 na Fontaně uzavřeme žebříček a TOP 16 hráčů s nejnižším koeficientem postoupí do finále Match Play, které se odehraje 1. 8. 2019 na Kácově, již jako skutečná jamkovka na 4 x 9 jamek. Podmínkou pro účast na finále je odehrání alespoň 5 kvalifikačních turnajů (hráči, kteří tyto turnaje neodehrají budou z řebříčku vyřazeni).

Proč se stát partnerem a hrát GPA GOLF TOUR MASTERS 2019 »

DLOUHODOBÉ ŽEBŘÍČKY GPA MASTERS & PLAYERS 2019

GPA  MASTERS 2019 - Celoroční žebříček »

GPA PLAYERS 2019 - Celoroční žebříček »